Reklam Alanı

Ücretsiz ziyaretçi ve backlink kazan - Sitenizi uçurun

Siteye hit çekme yolları - Sitenizi uçurun

siteye ziyaretçi çekmenin kolay yolları
Siteye hit nasıl çekilir


Bir siteniz var ve bu hit gelmiyor mu? Eğer böyle bir probleminiz varsa bu konu tam sizlere göre. Aşağıda anlatacağım bilgilerle sitenizin reklamını yaparak tekil hit arttırabilir bunun yanı sıra google backlink kazanabilirsiniz.

⭐Tanıtım yazıları ekleyin

Webmaster siteleri olmak üzere birçok sitede site tanıtım kategorileri mevcuttur. Bu kategorilere kurallar uygun bir şekilde sitenizin tanıtımını açabilirsiniz. Kurallara uygun bir şekilde dedim çünkü tanıtım yapacağınız sitenin kurallarına uymazsanız açtığınız konu moderatörler tarafından kaldırılabilir.

Tanıtım yazısı eklediğinizde elbette o sitenin ziyaretçileri sizin konunuza bakacak ve ilgilerini çektikleri anda sitenizi ziyaret edecektir.

⭐Hatalara çözüm bulun

Siteler üzerinde problemleri olan insanları görüyorsunuzdur. Wordpress hataları,script kurulumları vs. Bu hatalara çözüm arayan birçok insan bulunmaktadır. Sizin yapmanız gereken hatanının çözümünü bulup sitenize eklemek olacaktır. Sitenize çözümü yazdıktan sonra problem yaşayan kişinin konusunun altına çözümü yazacak ve kaynak olarak sitenizin linkini ekleyeceksiniz.

Bu yöntem ile birlikte hem problemi yaşayan o kişi sitenize bakaca,hem de bu problemi yaşayan diğer kişiler çözüm ararken yazınızı görüp sitenize girecek.

⭐İmzanıza linklenmiş yazı ekleyin

Birçok forum sitesinde imzalara link eklenme seçeneği aktiftir. Bu forum sitelerinde imzanıza yükselmek istediğiniz kelimeye sitenizin linkini gömün ve imzanızı kaydedin. Bu yöntemle birlikte açmış olduğunuz konuları,yazmış olduğunuz yazıları inceleyen kişiler imzanızı görür ve ilgilerini çekerse sitenize girebilir.
Bu imza linki aynı zamanda Google Amca'nın da hoşuna gider. Bu size backlink getirir ve o kelimede yükselebilirsiniz

⭐Popüler konulara ilk yorumu siz atın

Forum sitelerinde açılmış sabitlenmiş ya da blog sitelerinde yayımlanmış yazılara ilk yorum atan siz olun. Bu attığınız yorum o popüler konuya bakan kişilerin sitenize girmesini sağlayacaktır. Bu yöntemle tekil hit kazanırken aynı zamanda da yorum backlink kasmış olacaksınız.

⭐Sosyal Medyayı aktif kullanın

Sitenizde yazdığınız yazıları sosyal medya aracılığıyla insanlara duyurabilir onların sitenize ziyaret etmesini sağlayabilirsiniz. Facebook, instagram ve Twitter gibi ağlarda sitenizin reklamını yapmaktan kaçınmayın. Bu yöntemle sosyal medyada aktif olan kişiler sitenizi görüp girme şansı olacaktır.

⭐Tumblr,Blogspot ve Wordpress Blog açın

Sitenize paravan bloglar ile destekleyebilirsiniz. Bu paravan sitelere para vermenize gerek yoktur. Açacağınız bloglarda üçer dörder özgün konular ekleyin. Daha sonra footer backlink yaparak,tanıtım yazıları ekleyerek Google Amca'yı sevindirir ve üst sıralara çıkabilirsiniz.

⭐Çekilişler düzenleyin

Siteniz için bir aktivite uygulayın. 'Dört konuya içerikle alakalı yorum yapan kişiler düzenlemiş olduğum çekilişe kayıt olmuş sayılacaktır' tarzında bir çekiliş duyurusu yaparsanız siteniz fazlasıyla tıklanır ve konularınız ile alakalı yorumlarda almış olursunuz. Bu yorumlar organik hit ile gelen kişilerin yorum yapmasına vesile olacaktır. Ve siteniz sürekli aktif olacaktır bu durumu ise Google Amca dikkate alacaktır


Bedava hit nasıl çekilir
Hitlerinizi arttırın


Evet yukarıda anlattığım yolları denerseniz emin olun tekil hitiniz artar,backlink kazanabilir, istediğiniz kelimelerde yukarı çıkabilirsiniz. Unutmayın sitenize sadece konu eklemekle hit çekemezsiniz. Bu yolları gerçekleştirirseniz emin olun hitiniz yarı yarıya artacaktır.

 Unutmadan şu notuda ekleyeyim; Yukarıdaki yolların hepsini aynı anda yapmayınız. İkişer-üçer gün arayla çalışma yapın.
Birgün tanıtım yazıları ekleyin üç gün sonra yorum link yazın.

⭐Bu makale ilerleyen zamanlarda güncellencek ve yeni bilgilerle karşınıza çıkacaktır. Takipte kalmayı ve fikirlerinizi beyan etmeyi unutmayınız

1 yorum:

  1. Çok Teşekkürler işime yaradı verdiğiniz bilgiler bizim için çok değerli
    http://www.bundanvarmi.com/

    YanıtlaSil