Reklam Alanı

PayPal'a alternatif Türk sitesi PaPara

papara güvenli mi,paypal açılacak mı
Paypal'a alternatif Türk sitesi Papara

İnternet ortamında sanal banka kartı görevini gören Paypal'ın kapanmasına hepimiz üzüldü. Paypal aracılığıyla alışverişlerimizi kredi kartına gerek duymadan yapıyorduk. PayPal'ın Türkiye ile vergi konusunda anlaşamaması sonucunca ülke içerisinde kullanımı kapatmış durumdadır. Paypal ile Türkiye arasında görüşmeler devam etmektedir.

Peki biz online alışverişlerimizi nasıl yapacağız? Bu soru kafamda sürekli vardı. PayPala alternatif siteler bulunmaktadır. Bu sitelerin çoğu yabancı firmalardı. ve banka hesaplarımıza para gönderme seçenekleri bulunmuyordu.

Türk girişimciler bu olaya el koyarak başaralı bir projeye imza attı ve PaPara isimli o sanal para hesabını açtı. Benimde üye olduğum bu kaliteli site beklentilerimin üstünde bir performans gösterdi. Çünkü; ödeme talebinde bulunduğum andan 5 dakika sonra talep ettiğim para Ziraat hesabıma yatmıştı,hemde kuruşu kuruşuna!

Çevrimiçi destek seçeneği sunan PaPara müşteri hizmetleri konusunda da gayet başarılı,hemen sorularınıza cevap bulabiliyorsunuz. Türk internet girişimciliği açısından büyük bir başarıdır.

Sizlerde güven rahatlığıyla bu siteyi kullanarak para gönderebilir, anlaşmalı olduğu sitelerden online alışveriş yapabilirsiniz. Kafanızdaki " paypal açılacak mı ? paypal ne zaman açılacak ? " sorularını bir kenara atarak kendinizi PaPara'nın güvenli kollarına bırakın :)

0 yorum:

Yorum Gönder