Reklam Alanı

Linklerinizi paraya dönüştürün - Link Kısalt Para Kazan

link.tl ile para kazanmanın yolları
link kısaltarak para nasıl kazanılır
Bir önceki konumda internetten para kazanmanın yollarını sunmuştum. Sunduğum bu konu başlıklarını birbir anlatıp arşiv niteliğinde bir kaynak hazırlamaya karar verdim. Her konu başlığını en ayrıntısına kadar bildiğim tüm ipuçlarını sizlere paylaşarak kazanç elde etmenizi sağlayacağım.

Link kısaltarak para kazanma nedir ?

İnternetten para kazanmanın belkide en kolay yolu link kısaltmaktır. Bu yöntem için herhangi bir blog ya da forum sitesine ihtiyaç duymazsınız. Tamamen link-yorum bazlı bir çalışmadır. İnternette bulduğunuz yüksek hitli forum yahut sitelerde konular paylaşarak indirme linki vermişliğiniz elbetteki vardır.Peki bu paylaştığınız konulardan kazanç elde etmeyi düşündünüz mü? Bu yazıyı okumadan önce büyük ihtimalle böyle bir şeyin olduğundan haberiniz bile yoktu.

link kısalt para kazan
link kısaltarak para kazan


Forum sitelerinde konular açarak ya da yorumlar yazarak para kazanabilirsiniz. Tek yapmanız gereken paylaştığınız linkleri kısaltarak eklemek... Bu göründüğünden de daha basittir.

Şimdi bir düz mantık ile hesaplama yapalım ; Yüksek hitli bir forumda dikkat çeken bir konu açtınız ve bu konuya günde 3000 kişi baktı. (Örneğin;oyun hileleri) Konuya bakan 3000 kişiden 2000 kişi eklemiş olduğunuz linke tıklarsa sizin kazancınız oturduğunuz yerden tam tamına 23 TL'dir.

Link kısaltma siteleri 1000 tekil tıklamaya yaklaşık 6-8 $ para ödemektedir. Güzel bir çalışma sonucunda (Örneğin; hitli sitelerde 1000 konu açabilirsiniz) kazancınız mükemmelliyete ulaşacaktır. Yaptığınız bir defalık çalışma ile kazancın konular forumlarda/sitelerde kaldığı sürece katlanarak devam edecektir.


Link kısaltma ile kazandığınız paralar sizin paypal tarzı sitelere ya da direk banka hesaplarınıza haftada bir defa olmak üzere yatar. Yani ödemeler hafta da bir yapılmaktadır.

 Link kısalt para kazan mantığını anlatmaya çalıştım,aklınıza takılan soru işaretlerini konunun altına belirtirseniz yardımcı olabilirim.

Not: Link kısaltarak para kazanma konusuna ait link kısaltma siteleriyle ilgili derlediğimiz kaynağa ulaşmak için yorum kısmına fikirlerinizin yanı sıra e-mail adresinizi de yazın . Yazmış olduğunuz e-mail'lere link kısaltma sitelerini gönderelim. Bol kazançlar...

0 yorum:

Yorum Gönder