Reklam Alanı

Seo bazlı içerik nasıl yazılır? Konularınızı Google'da üst sıraya çıkarın

Google hızlı indexlenme 2017



Benim gibi yeni bir projeyle büyük umutlarla blog yazarlığına başlayacak arkadaşlar için bu konu hakkında yararlı bilgiler sunacağımı düşünüyorum,o yüzden sonuna kadar okumanızda fayda vardır.

Blogunuzda yazdığınız yazılardan ziyaretçi kazanmak istiyorsanız aşağıdaki adımları dikkatlice okuyup eksiksiz bir şekilde uygulayın

✅Ziyaretçiye yönetlik yazılar

Blogunuzda yazdığınız yazılar Google Botlara değil sitenize gelen ziyaretçilere yönelik yazmalısınız. Anlam karmaşası içinde yazılan yazıları ziyaretçilerde sevmez Google'da sevmez.

✅Kelime bazlı yazılar (kalın font ya da linklendirme)

Yazılarınızda dikkat çekmek istediğiniz kelimelere ve yükselmek istediğiniz kelimeleri metinlerin içerisinde kalınlaştırıp ya da kelimeye kendi sitenizin linkini verebilirsiniz. Bu yöntemle ziyaretçilerin ulaşmak istediği net bilgileri belli edebilir,Google Botları tarafından da fark edilirsiniz.Bu da iç seonuzu etkiler ve konulara hızlı index alırsınız

✅Kopya olmayan özgün konular

Yazdığınız yazılar kesinlikle kopya olmamalıdır. Dikkat edilmesi gereken en büyük unsurdur. Şimdi diyeceksiniz ki 'benim yazmak istediğim konu daha önceden yazılmış.O konu varken benim konum neden önemsensin?' Bu hataya çoğu insan düşüyor. Unutmayın özgün ve kaliteli,direk bilgi odaklı yazılar her zaman hak ettiği değeri bulur. Siz ne olursa olsun kopya içerikten uzak durun. 10 kopya yazı yazacağınıza 1 tane özgün anlaşılır sağlam bir yazı yazıp siteye gönderin.

✅Anlaşılır ve akıcı bir metin

Sitenize ekleyeceğiniz yazılar direk bilgiye odaklı olmalı ve anlatım biçim akıcı olmalıdır. Ziyaretçiyi okurken sıkılacak yazılar yazmaktan kaçınmalısınız. Aksi taktirde aradığı bilgiyi net bir şekilde bulamayan ziyaretçi sitenizden hemen çıkar ve bu durumu Google fark eder. Ziyaretçilerin sitede durma süresini arttırma konulu yazımızı da okuyabilirsiniz.

✅Doğru etiket kullanımı

Açmış olduğunuz konulara girmeniz gereken özel etiketler bulunmaktadır. Bu etiketleri özenle seçip konularınıza abartmadan girmelisiniz. Çok fazla etiket kasmak size avantaj sağlamaz,tam tersine sahte link,konu olarak algılanır. Çünkü Google Botları etiketler ile konu içerisinde bulunan yazıları karşılaştırabiliyor.



Bahsettiğim bu adımlara dikkat ederek,uygularsanız yazdığınız yazıların kalitesi Google gözünde yükselir,bunun sonucunda ise sizi mükafatlandırır ve kelimede üst sıralara çıkarsınız.


Bu konu önceki yazılarım gibi sonrada güncellenecek ve yeni bilgiler eklenecektir. Takipte ve sağlıkta kalın.

0 yorum:

Yorum Gönder